GINGER MASARYKOVA
*za pick-up iz centra
GINGER DUGAVE
*za pick-up iz Novog Zagreba
GINGER MALEŠNICA
*samo za osobno preuzimanje

Narudžbe do 13h sati (ili dan ranije) će biti spremne za preuzimanje od 15h. Narudžbe nakon 13h sati za preuzimanje istog dana ne primamo, već možete birati ono što je u samom lokalu u ponudi.
Banner

Ginger Sushi bar u Novom Zagrebu

Otkako smo otvorili ovaj Ginger Sushi, jedna se karakteristika prostora, osim samog uređenja, onima koji su nas ovdje posjetili iskristalizirala kao neobična, a to je neočekivana lokacija. Na otvaranje restorana u Dugavama smo dosad imali samo odlične reakcije i zbog toga smo sretni jer vjerujemo da raznolikost gastronomske i svake druge ponude čini svaki kvart bogatijim - rekla je vlasnica Adriana Dobrović.

Članak objavljen u Jutarnjem listu

Ginger Sushi je prošlog tjedna u Zaprešiću otvorio svoju treću lokaciju

Ovoga utorka u Zaprešiću je otvoren novi Ginger Sushi. Nakon onoga u Masarykovoj 21, koji je otvoren 2014,. i drugog u Dugavama, koji su otvorili dvije godine kasnije, vlasnica Adriana Doborović kaže kako im je ideja o širenju došla prirodno.

Članak objavljen na telegram.hr

Zagreb dobio još jedno mjesto za ljubitelje sushija

U centru Zagreba otvoren je Ginger Sushi Bar. Adriana i Zvonimir Dobrović, sestra i brat iz Zagreba, zaljubili su se prije 10 godina tijekom duljeg boravka u Japanu u gastronomsku ponudu ove daleke zemlje. Vrativši se u Hrvatsku nisu prestali sanjati o tome da Zagrebu donesu ono što je i njih osvojilo, široka ponuda sushi hrane, visoke kvalitete po pristupačnoj cijeni, upravo onako kako to postoji i u Japanu

Članak objavljen na tportal.hr

Ginger Sushi Bar

Zvonimir Dobrović i njegova sestra Adriana upoznali su se s japanskom kuhinjom za posjeta Japanu. Otišao sam u Japan na 8 mjeseci 2005, kad me sestra posjetila na nekoliko mjeseci. Tada smo se zaljubili u sushi. Stalno smo mislili da bi bilo dobro napraviti kvalitetan i cjenovno pristupačan sushi u Hrvatskoj. - reako je vlasnik Zvonimir Dobrović.

Članak objavljen na iceipice.hr

Sushi bar u centru Zagreba

Zagrebačka sushi ponuda od prošlog je tjedna bogatija za još jedan restoran. Ginger Sushi Bar smjestio se u centru Zagrebu, točnije u Masarykovoj ulici na broju 21, a naziv je dobio prema crvenoj kosi svojih vlasnika.

Članak objavljen na gastro.24sata.hr
Product added to cart.