GINGER MASARYKOVA
*za pick-up iz centra
GINGER DUGAVE
*za pick-up iz Novog Zagreba
Banner

Ginger Sushi bar u Novom Zagrebu

Otkako smo otvorili ovaj Ginger Sushi, jedna se karakteristika prostora, osim samog uređenja, onima koji su nas ovdje posjetili iskristalizirala kao neobična, a to je neočekivana lokacija. Na otvaranje restorana u Dugavama smo dosad imali samo odlične reakcije i zbog toga smo sretni jer vjerujemo da raznolikost gastronomske i svake druge ponude čini svaki kvart bogatijim - rekla je vlasnica Adriana Dobrović.

Članak objavljen u Jutarnjem listu

Ginger Sushi je prošlog tjedna u Zaprešiću otvorio svoju treću lokaciju

Ovoga utorka u Zaprešiću je otvoren novi Ginger Sushi. Nakon onoga u Masarykovoj 21, koji je otvoren 2014,. i drugog u Dugavama, koji su otvorili dvije godine kasnije, vlasnica Adriana Doborović kaže kako im je ideja o širenju došla prirodno.

Članak objavljen na telegram.hr

Zagreb dobio još jedno mjesto za ljubitelje sushija

U centru Zagreba otvoren je Ginger Sushi Bar. Adriana i Zvonimir Dobrović, sestra i brat iz Zagreba, zaljubili su se prije 10 godina tijekom duljeg boravka u Japanu u gastronomsku ponudu ove daleke zemlje. Vrativši se u Hrvatsku nisu prestali sanjati o tome da Zagrebu donesu ono što je i njih osvojilo, široka ponuda sushi hrane, visoke kvalitete po pristupačnoj cijeni, upravo onako kako to postoji i u Japanu

Članak objavljen na tportal.hr

Ginger Sushi Bar

Zvonimir Dobrović i njegova sestra Adriana upoznali su se s japanskom kuhinjom za posjeta Japanu. Otišao sam u Japan na 8 mjeseci 2005, kad me sestra posjetila na nekoliko mjeseci. Tada smo se zaljubili u sushi. Stalno smo mislili da bi bilo dobro napraviti kvalitetan i cjenovno pristupačan sushi u Hrvatskoj. - reako je vlasnik Zvonimir Dobrović.

Članak objavljen na iceipice.hr

Sushi bar u centru Zagreba

Zagrebačka sushi ponuda od prošlog je tjedna bogatija za još jedan restoran. Ginger Sushi Bar smjestio se u centru Zagrebu, točnije u Masarykovoj ulici na broju 21, a naziv je dobio prema crvenoj kosi svojih vlasnika.

Članak objavljen na gastro.24sata.hr
Product added to cart.